Coaching…iets voor mij?

Coaching, je hoort het steeds vaker langskomen maar wat houdt dit eigenlijk in? Voor wie is coaching geschikt? Met welke vragen of problemen kan ik bij een coach terecht? Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

Dat zijn vragen die ik vaak hoor en die ik natuurlijk graag wil beantwoorden… maar wat nog beter werkt dan deze vragen te beantwoorden is het zelf te ervaren!!!

Daarom nodig ik je uit voor de kennismaking “Coaching, is dat iets voor mij?”

Tijdens deze online bijeenkomst laat ik jou ervaren wat coaching is en wat coaching voor jou kan betekenen. Laat je verrassen wat ik jou, naast mijn persoonlijk verhaal en het ontstaan van de Coachingkamer, nog meer laat ontdekken tijdens deze online kennismaking.

De workshop “Coaching iets voor mij?” is kosteloos en vrijblijvend

Nieuwsgierig? Ervaar welk effect en invloed coaching op jou heeft!

Schrijf je alvast in voor aanstaande online bijeenkomst!