Coaching

Gericht op je toekomst

Coaching is een vorm van begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling en groei, gericht op je toekomst. Inzicht in je eigen denken, doen en handelen geeft je een andere kijk op jezelf en je omgeving.


Stap voor stap

Het uitgangspunt bij het coachen is dat de antwoorden op jouw vragen in jezelf te vinden zijn. Bewustwording van wie je bent en waar je staat is een eerste stap die je neemt op je weg naar wie je wilt zijn en waar je naar toe wilt.


Op weg

Met behulp van doelgerichte vragen en het toepassen van verschillende oefeningen van uit de NLP-methode of systemisch werk begeleid ik jou in dit proces.  Als je herkent hoe dingen voor jou werken en waarom, zie je de oorzaken van de steeds maar terugkerende problemen in je leven. Soms is bewustwording al voldoende om je proces van verandering in gang te zetten. Je ontdekt de kracht in jezelf om weer verder te kunnen


Zelf aan het stuur

Ik heb zelf ervaren hoe krachtig coaching werkt. Dat gun ik jou ook. Graag ondersteun ik je bij het oplossen van je vraagstukken waar jij op dit moment in je leven mee te maken hebt.


Voor iedereen

Maakt niet uit wie je bent of hoe oud je bent, in elke fase van je leven kom je weleens problemen of vraagstukken tegen waar je  in vastloopt. Zou het dan niet fijn zijn om je gedachten eens uit te spreken? En dat er iemand naar je luistert met aandacht en zonder oordeel? Dat je gezien en gehoord wordt zoals jij bent? Dat willen wij allemaal graag. Ik wil deze iemand voor jou zijn.


jongeren 16+   volwassenen   organisaties en bedrijven