Dit zeggen mijn klanten over mijn coaching


Jolanda, 37

Als ik mijn traject bij Svenja met drie woorden zou omschrijven dan is dat: verhelderend, inzicht en emotioneel.

Het is mij duidelijker geworden dat het maar gedachtes zijn en niet waarheden. Ik herken deze nou beter en dat voelt heel fijn. Tijdens het traject voelde ik mij fijn… Je gaf mij een veilig gevoel en je legde alles rustig duidelijk uit.

Jij bent zelf ook rustig en dat en dat heb ik als prettig ervaren. De sfeer tijdens de gesprekken was altijd goed, ik voelde mij heel veilig en durfde mij steeds meer open te stellen.

Tijdens het traject is mij duidelijk geworden waar mijn probleem ligt en weet ik nu dat ik er meer mee moet en durf ik de volgende stappen te zetten.


Jeroen, 47

Als ik mijn traject bij jou met drie woorden zou omschrijven: vertrouwelijk, duidelijk en gehoord.

De intake was erg duidelijk. Ik kreeg direct het gevoel dat je begreep wat mijn hulpvraag was. De sfeer was vertrouwelijk en open, dat heb ik als zeer prettig ervaren… Het ondergaan van de oefeningen ging mij goed af. Het maakte inzichtelijk hoe ik tegen zaken aankijk. De oefeningen hebben toegevoegde waarde gehad.

Je vragen waren helder en duidelijk. Door je manier van vragen werd ik gedwongen zelf na te denken over situaties en anders naar zaken te kijken… Uit dit traject heb ik geleerd om anders te kijken naar zaken waar ik niet direct invloed op heb of die niet naar mijn zin gaan. Uit negatieve zaken proberen leerpunten te halen voor een volgende keer.

Ik heb door je coaching antwoord op mijn vraag gekregen… Ik ga je zeker aanbevelen aan vrienden, collega’s en kennissen.


Petra, 29

Ik wil je bedanken. Je hebt me geleerd om mijn gedachten in een beeld samen te vatten en het klein te maken. Dit heeft mij geholpen. Ik sta op dit moment stevig in mijn schoenen en ga zonder spanning naar een gesprek. Mijn nachten zijn heerlijk, geen gepieker… rust.

Dank.

Antje, 26

De eerste keer toen ik voor de deur stond vond ik het best wel spannend. De deur ging open en ik had gelijk het gevoel dat het wel goed zou komen; erg fijn! Alle keren daarna had ik telkens dit goede gevoel zodra de voordeur weer open ging. Het was voor mij eerst wel even wennen om zo in het middelpunt te staan, maar jouw rustige aanpak en openheid  zorgden ervoor dat het vertrouwd voelde om mijn gedachtenkronkels met je te delen. Je bracht met toegankelijke opdrachten bepaalde dingen aan het licht. Dit werkte voor mij erg verhelderend. Je stemde je aanpak af op mij en ik had het gevoel dat je probeerde mij echt te begrijpen. Daarnaast vond ik het leuk dat je de theorieën achter bepaalde dingen uit wilde leggen, zoals het communicatiemodel,  omdat ik dat erg interessant vind. Nogmaals bedankt voor de afgelopen tijd!

Hilde, 40 (feedback op systemische tafelopstelling)

Het is apart om te beginnen, puur om voor jezelf en de ander de situatie in je hoofd uit te beelden. Voor mij was het mijn werk situatie, hoe ík het zie. Door het speelveld op te zetten wordt het voor de ander ook al iets duidelijker. Ook zijn de verschillende poppetjes een goede manier om mensen aan te duiden en hun functies en/of personaliteiten etc. En de overige attributen kan je naar eigen inzicht inzetten, niets heeft een vooraf bepaalde waarde.

Svenja stelt de vragen die je doet nadenken over de situatie en hoe en of je het kan oplossen. Het is misschien al iets wat je wel weet of voelt maar eigenlijk niet wilt of durft in te zien.

Als het zo op tafel staat, kan je er niet meer omheen. Het is ook voor anderen duidelijk hoe je er tegenaan kijkt. En als er een andere partij/persoon bij zou zitten, kan die misschien jou kijk erop veranderen.

In mijn geval niet, omdat ik het alleen heb gedaan met Svenja. Voor mij werd het duidelijk dat deze situatie niet meer ideaal is.

Ik heb de sessie erg leuk gevonden. Een echt eyeopener!

Ik denk ook wel dat je met deze sessie veel duidelijk kunt maken, voor jezelf en voor anderen die je iets moet uitleggen.