Dit zeggen mijn klanten over mijn coaching


Jolanda, 37

Als ik mijn traject bij Svenja met drie woorden zou omschrijven dan is dat: verhelderend, inzicht en emotioneel.

Het is mij duidelijker geworden dat het maar gedachtes zijn en niet waarheden. Ik herken deze nou beter en dat voelt heel fijn. Tijdens het traject voelde ik mij fijn… Je gaf mij een veilig gevoel en je legde alles rustig duidelijk uit.

Jij bent zelf ook rustig en dat en dat heb ik als prettig ervaren. De sfeer tijdens de gesprekken was altijd goed, ik voelde mij heel veilig en durfde mij steeds meer open te stellen.

Tijdens het traject is mij duidelijk geworden waar mijn probleem ligt en weet ik nu dat ik er meer mee moet en durf ik de volgende stappen te zetten.


Jeroen, 47

Als ik mijn traject bij jou met drie woorden zou omschrijven: vertrouwelijk, duidelijk en gehoord.

De intake was erg duidelijk. Ik kreeg direct het gevoel dat je begreep wat mijn hulpvraag was. De sfeer was vertrouwelijk en open, dat heb ik als zeer prettig ervaren… Het ondergaan van de oefeningen ging mij goed af. Het maakte inzichtelijk hoe ik tegen zaken aankijk. De oefeningen hebben toegevoegde waarde gehad.

Je vragen waren helder en duidelijk. Door je manier van vragen werd ik gedwongen zelf na te denken over situaties en anders naar zaken te kijken… Uit dit traject heb ik geleerd om anders te kijken naar zaken waar ik niet direct invloed op heb of die niet naar mijn zin gaan. Uit negatieve zaken proberen leerpunten te halen voor een volgende keer.

Ik heb door je coaching antwoord op mijn vraag gekregen… Ik ga je zeker aanbevelen aan vrienden, collega’s en kennissen.


Petra, 29

Ik wil je bedanken. Je hebt me geleerd om mijn gedachten in een beeld samen te vatten en het klein te maken. Dit heeft mij geholpen. Ik sta op dit moment stevig in mijn schoenen en ga zonder spanning naar een gesprek. Mijn nachten zijn heerlijk, geen gepieker… rust.

Dank.