Minicursus “Nooit meer negatieve gedachten”

Nog even wachten… en dan lanceer ik mijn minicursus “Nooit meer negatieve gedachten”.

De minicursus duurt 4 dagen. Je ontvangt elke dag een mail met waardevolle tips en tools om direct mee aan de slag te gaan.

Je kunt je binnenkort inschrijven voor de gratis minicursus die je een boost geeft in het afrekenen met negatieve gedachten.

Wat kun je allemaal verwachten???

  1. Je ontdekt hoe je de balans en rust in je hoofd hersteld zodat je niet meer blijft hangen in de cirkel van je negatieve gedachten.
  2. Je leert verschillende tools toe te passen zodat je zelf weer ruimte in je hoofd creëert en meer rust ervaart
  3. Je leert omgaan met je negatieve gedachten zodat je afscheid kunt nemen van je piekergedrag en kunt genieten van je nachtrust.
  4. Je ontdekt de kracht van meditatie zodat je met een afstand naar je gedachten kunt kijken en je negatieve gedachten herkent.
  5. Je leert je negatieve gedachten te accepteren zodat je ze los kan laten.
  6. Je ontdekt hoe belangrijk het is om jezelf tijd en aandacht te gunnen zodat je in je eigen kracht kunt staan.
  7. Je ontdekt hoe fijn het is als je weet dat je altijd een keuze hebt zodat jij zelf grip op je situatie houdt en je gevoel van machteloosheid verdwijnt.
  8. Je leert hoe je af kunt rekenen met belemmerende overtuigingen zodat ruimte ontstaat voor nieuwe overtuigingen die je in je kracht zetten.
  9. Je ontdekt hoe belangrijk het is om in het moment te leven zodat je de negatieve gedachtestroom kunt stoppen en de situatie kunt relativeren.
  10. Je leert je gedachten te trainen zodat je vaardig wordt in het positief denken en een positieve mindset ontstaat.

Naast een aantal vertrouwde waardevolle tips, die ik eerder in mijn weggever “Herkennen en omgaan met negatieve gedachten heb gedeeld, ontdek je in deze cursus veel waardevolle oefeningen tools om zelf aan de slag te gaan met het creëren van een positieve mindset.

Houd mijn website en facebookpagina in de gaten!!!