Doorbreek in 4 stappen je negatieve gedachtestroom en ontdek de kracht van een positieve mindset


Vraag hieronder gratis de minicursus “Reken af met je negatieve gedachten” aan en zet de eerste stap naar een positieve mindset!


Beleef een Mini-Transitie

De komende vier dagen beleef je een mini transitie door het volgen van de vier stappen van de minicursus.

De minicursus duurt vier dagen en je ontvangt direct je eerste video om te starten. 

Dit alles zodat je kunt afrekenen met je negatieve gedachten en je verlangen naar meer rust en ruimte in je hoofd werkelijkheid wordt.

Wat kun je de komende dagen verwachten?

 • Je ontdekt hoe je om kunt gaan met je negatieve gedachten zodat je afscheid kunt nemen van je piekergedrag en kunt genieten van je nachtrust.
 • Ervaar hoe je zelfvertrouwen binnen vijf dagen groeit waardoor je jezelf altijd weer kunt herpakken en de regie op je leven houdt.
 • Je ontdekt hoe je kan omgaan met negatieve gedachten en je daardoor weer in balans komt en je minder prikkelbaar bent.
 • Je ontdekt je negatieve gedachten te accepteren zodat je ze los kan laten.
 • Je ontdekt hoe je de balans en rust in je hoofd hersteld zodat je niet meer blijft hangen in de cirkel van je negatieve gedachten.
 • Je creëert en ervaart weer meer rust en ruimte in je hoofd door het toe passen van verschillende tools.
 • Je ervaart de kracht van meditatie waardoor je met een afstand naar je gedachten kunt kijken en je negatieve gedachten herkent.
 • Je ontdekt hoe belangrijk het is om jezelf tijd en aandacht te gunnen waardoor je in je eigen kracht kunt staan.
 • Je ervaart hoe fijn het is als je weet dat je altijd een keuze hebt wat je helpt om zelf grip op je situatie te houden en je gevoel van machteloosheid laat verdwijnen.
 • Je oefent bewust naar je gedachten te kijken zodat je kunt kiezen of je ze wilt houden of vervangen.
 • Je ontdekt hoe je de focus kunt verleggen zodat je je kunt richten op die dingen die je positieve energie geven.
 • Je ervaart hoe je meer in het moment kunt leven door het toepassen van de tools.
 • Je ontdekt hoe je af kunt rekenen met belemmerende overtuigingen zodat ruimte ontstaat voor nieuwe overtuigingen die je in je kracht zetten.
 • Je beleeft hoe belangrijk het is om in het moment te leven waardoor je de negatieve gedachtestroom kunt stoppen en de situatie kunt relativeren.

Dus ben je klaar om jouw volgende stap te zetten?

Vraag dan hieronder de minicursus “Reken af met je negatieve gedachten” aan


Hier lees je een aantal reviews van De Coachingkamer

Patricia

Ik wil je bedanken. Je hebt me geleerd om mijn gedachten in een beeld samen te vatten en het klein te maken. Dit heeft mij geholpen. Ik sta op dit moment stevig in mijn schoenen en ga zonder spanning naar een gesprek. Mijn nachten zijn heerlijk, geen gepieker… rust.

Jolanda

Als ik mijn traject bij Svenja met drie woorden zou omschrijven dan is dat: verhelderend, inzicht en emotioneel. Het is mij duidelijker geworden dat het maar gedachtes zijn en niet waarheden. Ik herken deze nou beter en dat voelt heel fijn. Tijdens het traject voelde ik mij fijn… Je gaf mij een veilig gevoel en je legde alles rustig duidelijk uit. Tijdens het traject is mij duidelijk geworden waar mijn probleem ligt en weet ik nu dat ik er meer mee moet en durf ik de volgende stappen te zetten.

De Coachingkamer

Sinds 2018 werk ik met veel passie en plezier in mijn praktijk “De Coachingkamer” in Heerenveen.

Volg de minicursus “Reken af met je negatieve gedachten” voor meer grip op je gedachten zodat je weer ruimte en rust in je hoofd creëert en de regie over je leven terug krijgt.