Specifiek Svenja

Wie ben ik?
Wat maakt mij tot die persoon, die jou een stukje op je weg naar verandering gaat begeleiden?

Empathie, eerlijkheid, rust en betrouwbaarheid zijn voor mij kenmerkende kwaliteiten, die ik vaak terug hoor als ik mijn coachees na afloop van een coachingtraject om feedback vraag.

Aandacht geven door de tijd nemen en te luisteren naar je verhaal is voor mij een belangrijk onderdeel voor mijn werkwijze.

Ik houd van zekerheid en veiligheid en bedacht me pas kort geleden dat je dat niet zou zeggen als je kijkt naar mijn levensverhaal tot nu toe.  Daar was ik zelf best verbaasd over! Enerzijds mijn behoefte aan zekerheid en toch zoveel spannende en ingrijpende stappen zetten. Dat kan blijkbaar allebei!


Mijn leven

Ik ben in 1972 in Hannover (D) geboren, getrouwd en heb twee kinderen. Naast mijn werk als coach ben ik werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs. In 1997 ben ik naar Nederland verhuisd, zonder de taal te spreken, de liefde achterna.

Drie jaar later had ik een opleiding tot docent gevolgd en werkte ik in het onderwijs.  Ik ging scheiden, een nieuwe relatie kwam op mijn pad. Ik switchte van de functie docent naar coach/ studieloopbaanbegeleider en volgde een opleiding tot coach. Ondertussen kreeg ik te maken met een ernstige ziekte en het verlies van dierbaren in mijn naaste omgeving.

Nu ben ik trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf en ga ik verder met ontdekken wat het leven mij nog meer te bieden heeft.


Svenja Rokahr